Pentru 99% dintre modele, munca intr-un studio de videochat de calitate este mult mai eficienta decat munca singura  acasa.  Lucrul structurat si organizat incurajeaza performanta, echipa te ajuta sa te simti parte a comunitatii, pe cand acasa ai tendinta sa nu respecti un program necesar de 40-50 de ore pe saptamana logate pe site si mai ales iti este mult mai greu sa depasesti momentele dificile (prezenta in orice job). Veniturile unui model care vine la studio sunt – in medie – mai mari de 3 pana la 10 ori decat cele ale unui model care munceste de acasa!

Cum poti colabora de acasa cu Eva Studio

Daca insa te aflii intr-o locatie unde inca nu avem studio, exista solutii de colaborare pentru modelele care vor videochat de acasa!

  • Vei primi un comision de 80-85% din incasarile generate (80% este comisionul de baza si se adauga bonusuri de maxim 5% pentru volumul de munca, pentru volumul de incasari si pentru fidelitate alaturi de EvaStudio).
  • Noi iti vom oferi setarea conturilor, a softurilor si a calculatorului, sfaturi despre optimizarea imaginii si un manual complet de training.
  • In plus, ai acces la o adresa dedicata de Skype pentru a cere ajutor ori de cate ori ai nevoie (probleme tehnice sau ajutor de training/coaching).
  • Daca vrei ne putem ocupa si de promovarea ta internationala, contra unui fee care urmeaza a fi discutat individual, dar trebuie sa iti asumi acest job in clipa cand vrei sa te promovam (inclusiv ca s-ar putea sa afle cunoscutii sau familia).
  • Suplimentar, daca vrei, poti face sesiuni foto, make-up si video promo in studiourile noastre din toata lumea, platind doar costul de realizare a materialelor respective.

Pentru mai multe informatii despre programul chat de acasa puteti lua legatura cu managerul de proiect, prin e-mail la info@evastudio.ro, specificand ca doriti sa lucrati de acasa. Precizati numele, numarul de telefon, orasul in care doriti sa lucrati, ce dotari tehnice deja detineti (calculator, camera web sau video, lumini). Acceptam modele de sex feminin (fete), masculin (barbati) sau cupluri (heterosexuale sau gay).