Domeniul videochatului este o activitate economica si se supune legislatiei in vigoare. Insa, ca orice alta afacere, fiecare studio respecta mai mult sau mai putin legea. In ceea ce ne priveste, iti garantam ca respectam absolut toate prevederile legale, pentru a putea construi pe termen lung. In momentul in care te hotarasti sa lucrezi ca model de videochat, vei semna un contract cu Eva Studio, in care sunt prevazute drepturile si obligatiile fiecarei parti.

Trebuie sa iei in considerare ca prima luna va face parte din perioada de acomodare si training, iar castigurile ajung in jurul sumei de 1.000 $. Ulterior, pe masura ce vei acumula experienta si te vei simti in largul tau, vei putea castiga mult mai bine. De asemenea, castigurile din prima luna sunt conditionate de felul in care iti faci meseria, de relaxarea si naturaletea pe care le afisezi in fata camerei video, de cunostintele de limba engleza, dar si de felul in care tii cont de recomandarile noastre.

Toate informatiile pe care ni le vei furniza sunt confidentiale. Dorim ca toate modelele de videochat care lucreaza pentru Eva Studio sa se simta in siguranta, asa ca nu vom declina identitatea lor. Pentru a-ti desfasura activitatea pe site-urile de videochat iti vei alege un nickname pentru fiecare domeniu, care nu va fi divulgat de niciun angajat al companiei noastre. Pentru ca identitatea ta sa fie in siguranta, site-urile de videochat cu care colaboram nu permit membrilor romani sa vada modelele din Romania.

Pentru un venit mare noi recomandam modelelor care cauta angajari videochat sa lucreze in cadrul unui studio. Conditiile absolut necesare (aparatura tehnica si video, internet de buna calitate, decor variat, etc) necesita o investitie destul de mare si greu de amortizat de catre o persona intr-o perioada scurta de timp. In afara de aceste “cerinte materiale”, feedback-ul unui trainer ajuta intotdeauna modelul sa urce in top.

Daca nu locuiesti in Bucuresti, poti incerca si de acasa.

Comisionul platit modelor care apeleaza la angajari videochat este 50% din incasarile de pe site-uri, la care se adauga bonus-uri de seriozitate, performanta si fidelitate, astfel incat comisionul tau ajunge la 65%. In plus, avem permanent concursuri pentru a rasplati cele mai bune performante, dar si modelele serioase care sunt inca la inceput de drum.

Eva Studio ajuta persoanele care vor sa se mute din provincie in Bucuresti si cauta angajari videochat. Va ajutam sa va gasiti si sa inchiriati un apartament in Bucuresti, avansandu-va sumele necesare pentru primele luni, pe care le veti returna dupa ce incepeti sa castigati suficient de mult.