Comisioane Videochat

Eva Studio iti ofera un sistem de castiguri care sa te multumeasca si sa te motiveze. Vrem ca fiecare model de videochat de la Eva Studio sa fie motivat si sa isi doreasca sa se auto-depaseasca. Pentru ca noi vedem videochatul profesionist ca pe un progres continuu, in care devii tot mai performanta si mai eficienta. Iar asta înseamna, implicit, mai multi bani pentru tine. Procentele cresc progresiv, in functie de performantele tale. Iata toate procentele pe care le obtii la Eva Studio din veniturile obtinutie de pe site-urile de videochat:

Comision daca incasezi mai putin de 1000$ pe perioada
50%
Comision daca incasezi intre 1000$ - 1999$ pe perioada
52%
Comision daca incasezi intre 2000$ - 3999$ pe perioada
60%
Comision daca incasezi intre 4000$ - 7999$ pe perioada
65%
Comision daca incasezi intre 8000$ - 9999$ pe perioada
70%
Comision daca incasezi peste 10000$ pe perioada
75%
Comision aditional 10% daca recomanzi o prietena!
85%

Din experienta iti spunem ca sumele castigate de modelele de videochat sunt, aproximativ, intre 500 ?i 20.000 de dolari lunar. Castigurile exacte depind insa foarte mult de la model la model. Conteaza mult nivelul de cunoastere al limbii engleze, felul in care aplici sfaturile trainerului tau, make-up-ul, coafura, cat de mult ai grija de corpul tau. La fel de importante sunt atentia acordata membrilor, fidelizarea lor, buna cunoastere a site-urilor pe care lucrezi sau punctualitatea cu care vii la lucru.

Important e insa ca, facand videochat intr-un studio cu adevarat profesionist, ai progrese reale si rapide. Si crede-ne, atunci cand primesti mii de dolari la sfarsitul fiecarei luni, iar procentul tau de incasari creste de la 50 spre 70%, te simti tot mai ambitioasa si mai motivata ca oricand! E semnul ca, din acel moment, ai devenit si tu o profesionista în videochat.